Необходими продукти:
- 250 гр. изчистена сьомга /2-3 парчета рагу/
- 1 глава кромид лук
- 3-4 средно големи картофа
- 1-2 чушки /аз съм сложила червени/
- 1-2 моркова
- 1 стрък целина
- сол на вкус
- черен пипер за поръсване
- лимон за гарниране
Начин на приготвяне:
Рагуто от сьомга се слага да се свари в гореща вода за около 15 минути. Извадете рибата, охладете я и я почистете от костичките.
През това време нарежете на кубчета зеленчуците.
Върнете бульона от рибата на котлона и добавете в него нарязаните зеленчуци.
Оставете да поври на слаб котлон за 15 минути, добавете подправките и рибеното месо.
Отстранете супата от котлона и прибавете накълцан пресен магданоз.
Поднесете порция от супата с резен лимон.