Необходими продукти:
- 1 ч. ч. царевично брашно
- 1 ч.ч. пшенично брашно
- 200 – 250 гр. натрошено сирене
- 2 яйца
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 1/2 ч.ч. олио
- 1 бакпулвер
- 1 ч.л. сол
Начин на приготвяне:
В купа се смесват двата вида брашно. Добавят се бакпулвера и млякото. Бърка се с ръце и се прибавят яйцата, натрошеното сирене, солта и олиото. Омесва се тесто и се прехвърля в тава, върху хартия за печене, намазана с олио. Отгоре също се намазва с олио и се пече в загрята на 220 градуса фурна за около 35 минути. Изважда се от фурната и се покрива с кърпа докато изстине.